Білий Дім у «Місті гріхів»

08.09.2005
Білий Дім у «Місті гріхів»

      У 24-річної красуні й моделі Джессіки Альби, яка вельми гордо іменує себе ще й актрисою, після участі в прем'єрах останнього сезону — фільмах «Місто гріхів» та «Фантастична четвірка» — з'явилися всі шанси закріпитися в Голлівуді. Незабаром Джессіка з'явиться у новому психологічному трилері «Пробудження» разом з актором Хейденом Крістенсеном, відомим за новими (але, якщо у хронологічному порядку, то старими) епізодами «Зоряних воєн», де він зіграв Енекіна Скайуокера.

      Крістенсенові дісталася невесела роль чоловіка, який через неправильну реакцію на анестезію несподівано прийшов до тями на операційному столі і, відчуваючи, як його ріжуть по живому, не може поворухнутися: бідолаху паралізувало. А його сексапiльна дружина у виконанні Альби тим часом розбирається із власними — теж вельми драматичними — проблемами. Словом, наявні всі ознаки жанру «психологічний трилер». Як запевняють продюсери стрічки, «Пробудження» справить на глядачів, так чи інакше пов'язаних із хірургією, такий же вплив, як свого часу знамениті «Щелепи» — на любителів поплавати в океані.

      Утім буде це ще нескоро, оскільки зйомки фільму розпочнуться лише через місяць. А тим часом цілком свідома свого зіркового статусу Джессіка піариться, роздаючи інтерв'ю і нерідко роблячи відверто дурнуваті заяви та плануючи випустити власну лінію одягу. Днями міс Альба, від якої й без того божеволіють не надто орієнтовані на інтелектуальні цінності жінок чоловіки, заявила, що найкращою її сексуальною фантазією є мрія про те, як вона заходить в Овальний кабінет Білого дому. І зовсім не в тому статусі, в якому заходила туди до Клінтона Моніка Левінськи. Джессіка націлилась на не більше не менше президентство! «І ось заходжу я, така розкішна президент Сполучених Штатів у діловому костюмі, і всі мені підкоряються. Люблю матріархат!» — невинно посміхається актриса.

      А ідея випускати дитячий одяг — це взагалі відверта данина моді й більше нічого. Адже власних дітей у Джессіки немає, у гардеробі малечі вона геть нічого не тямить, але ж хіба можна зараз бути повноцінною зіркою, не маючи лінії одягу власного імені! А що Альба обрала саме дитячий напрям — то навряд чи це щось інше, крім спроби проявити бодай якусь оригінальність. «Я вважаю, що той одяг, який продають для дітей інші виробники, дуже нудний. А ми зробимо його таким же стильним, як у дорослих цінителів моди», — обіцяє краля. Одягти своїх дітей «по-дорослому» стильно любителі перетворювати власних чад на маленьких копій тьоть і дядь зможуть весною наступного року: саме тоді перша колекція Джессіки Альби надійде у продаж.