Ума буде. А Юля?

01.09.2005
Ума буде. А Юля?

      Популярність раніше відомої серед наших модників та модниць завдяки своїм знаменитим сумкам (щоправда, дехто, як, наприклад, Генпрокурор Святослав Піскун, полюбляє ще й годинники відповідного бренду) марки «Луї Віттон» тепер стрімко злетіла вгору ще й в «одежному» плані. Ще б пак, адже, виявляється, костюми й сукні від «Віттон» залюбки носить сама Юлія Тимошенко!

      Тож навряд чи варто буде дивуватися, якщо на відкритті найбільшого у світі бутіка Louis Vuitton, яке заплановане на 10 жовтня у Парижі, «засвітиться» й хтось із українських «облич». Навряд чи на це вистачить часу в заклопотаної державними справами Прем'єрки, а от хтось із небідних підприємців масштабу Суркісів—Пінчуків за бажання може отримати запрошення на елітне дійство. Так, як його вже отримали почесні клієнти компанії, які витрачають на одяг та аксесуари від «Луї Віттон» не менше 200 тисяч доларів на рік.

      Звісно, отримала цей «квиток» у світ високої моди й вишуканого товариства і голлівудська зірка Ума Турман. Вона, щоправда, майже нічого від «Віттон» не купує — сумки й іншу продукцію Умі дарують безкоштовно, як «обличчю» компанії. До речі, не виключено, що саме ця довготелеса кінозірка з індійським ім'ям відкриватиме показ нової колекції Louis Vuitton, яка закриватиме паризький Тиждень моди. Хоча згоди Турман на участь у дефіле компанія поки що не отримала, тож наразі стовідсотково ясно тільки те, що Ума буде серед гостей. Свою згоду на даний момент уже дали її колега по акторському цеху Шерон Стоун та тенісна зірка Серена Уїльямс.

      Після показу найзірковіші гості поїдуть власне на відкриття бутіка — урочистий вечір за участю інших, запрошених для розваги зірок, а також офіційних осіб концерну LVMH, якому належить марка. Сам магазин буде розташований на Єлисейських полях і, як запевняють на фірмі, стане справжнім раєм для поціновувачів високої й не дуже, але однозначно елітної й вишуканої моди.