Нестор не вберіг голову

30.08.2005
Нестор не вберіг голову

Рассел Кроу.

      Австралійський актор, «оскароносець» і відомий хуліган Рассел Кроу вирішив зам'яти скандал зі службовцем нью-йоркського готелю «полюбовно». Знаменитий «Гладіатор» погодився виплатити Несторові Естраді, в якого два місяці тому запустив телефоном, грошову компенсацію. В обмін службовець повинен забрати із суду свій позов проти нервової знаменитості.

      «УМ» уже розповідала про цей випадок — тоді Кроу пожбурив у Нестора телефонний апарат тільки через те, що той, на думку актора, «байдуже» сприйняв його «трагедію» (Рассел не міг додзвонитися до дружини). Звісно, постраждалий обурився і звернувся до суду. Тепер, після переговорів адвокатів зірки й службовця, сторони домовилися, хоча про суму компенсації, яку виплатить «побитому» Естраді Кроу, точно нічого не відомо. Ходять чутки, що вона становить 100 тисяч доларів.

      Звісно, Нестор радо забрав усі свої претензії назад, та от біда: хоча після цього цивільна справа проти Кроу буде закрита, судовий розгляд триватиме. І якщо сувора американська Феміда визнає «Гладіатора» винним, незважаючи на те, що Естрада не даватиме проти нього свiдчень, Расселу загрожує до семи років ув'язнення...