Я в актриси не піду

30.08.2005
Я в актриси не піду

      З огляду на універсальність талантів Вікторії Бекхем — і співачка вона, і модель, і дизайнер, і, нарешті, дружина знаменитого футболіста й мати трьох дітей, відмова Віки від можливості «засвітити» ще одну грань своєї натури не може не дивувати. Тільки подумайте: колишня «спайс гьорл» добровільно, будучи при доброму розумі й тверезій пам'яті, відмовилася стати кіноактрисою!

      Як повідомляє сайт німецького телеканалу НТФау, місіс Бекхем запропонували роль у романтичній комедії I Could Never Be Your Woman («Я могла б ніколи не бути твоєю жінкою»). До речі, компанія у Віки була б нічогенька — головну героїню в цьому фільмі зіграє голлівудська суперзірка Мішель Пфайффер. Але екс-«перчинка», подумавши, відмовилася. Мовляв, ця пропозиція дуже тішить її самолюбство і все таке, але в ролі актриси вона себе... не бачить.

      Може, у Вікторії просто немає на акторство часу? Адже їй ще «реанімуватися» за кілька геть провальних пісень, записавши новий — бажано успішний і хітовий — альбом, і паралельно підготувати нову колекцію джинсового одягу. За словами самої дизайнерки, основу цієї колекції становитимуть моделі для дітей та чоловіків, оскільки жінок пані Бекхем уже вдовольнила своїми джинсами по повній програмі.