Чи то сина, чи то доньку...

23.08.2005
Чи то сина, чи то доньку...

      Що менше часу залишається до появи на світ першого нащадка Брітні Спірз і Кевіна Федерлайна, то більшої інтриги набуває його стать і... кількість. Після численних натяків про те, що у Брітні народяться близнята, її прихильники несподівано прочитали в американській пресі, ніби поп-зірка чекає на одну дитину — дівчинку. Потім з'ясувалося, що це інформація з розряду «чув дзвін, та не знав, де він», бо Бріт і сама ще на той час не знала (або принаймні так стверджувала), яку стать має її майбутній малюк.

      А тепер ось улюблениця вже подорослішалих тінейджерів змусила їх укотре захвилюватися, «натякнувши», що в неї народиться хлопчик. Щоправда, сама Спірз при цьому не пустила й пари з уст — просто прогулялася магазинами і в одному з найбільших дитячих універмагів Лос-Анджелеса, на Беверлі Хіллз, накупила купу товарів для немовляти-хлопчика. Загальна вартість придбаного, як підрахували пильні папараці, становить близько 11 тисяч доларів. Звісно, можна було б припустити, що покупки розраховані не на одного, а на двох малят, та от біда: репортери десь розкопали (очевидно, знову хтось із друзів подружжя Федерлайнів «накапав»), що Брітні з Кевіном назвуть новонародженого Престон. А отже, це буде саме хлопчик і саме один.

      Хоча, знову ж таки, виникає питання: хто сказав, що при цьому в маленького Престона не буде братика чи сестрички? Можливо, Бріт просто наразі обрала тільки одне ім'я, а над іншим і досі ламає голову? Сама знаменитість із цього приводу поки що «грає в мовчанку». А її прес-секретарка обмежилася запевненням, що ім'я у майбутнього маляти, незалежно від того, дівчинка це буде чи хлопчик і скільки їх народиться взагалі, буде «дуже гарним». Зрештою, й справді: ну яка кому різниця, хто там народиться у Брітні і як його (чи її) назвуть? Аби дитина здоровою була...