Тайсон на скутері

17.08.2005
Тайсон на скутері

Майк Тайсон. (Фото РЕЙТЕР.)

      Майк Тайсон — знову перший. Щоправда, не в рейтингу найсильніших боксерів світу. Він лише став першою людиною, оштрафованою в Італії за небезпечні маневри на водному мотоциклі, відповідно до нових правил поведінки на курортах, запроваджених кілька днів тому.

      Про нові вимоги щодо безпеки на італійському узбережжі «УМ» уже писала. Їх запровадили після того, як на курортах Коста-Смеральда і Санта-Маринелла під скутерами загинули двоє людей. Але «Залізний Майк», який зараз гостює на острові Капрі поблизу Неаполя, про це не знав, тож намотував кола на своєму «водному коні» за якихось двісті метрів від пляжу, ледь не в гущі відпочивальників. Співробітникам берегової охорони довелося оштрафувати уславленого американського боксера на 340 євро.

      Для Тайсона, який давно вже визнаний банкрутом, це мали б бути суттєві гроші. Адже, за даними західних ЗМІ, борг Майка порівняно з його найбільшим значенням хоч і скоротився на 13 «лимонів», але становить зараз близько 8 мільйонів доларів. Відтак не зрозуміло, як 39-річний спортсмен примудряється жити на широку ногу. Тим часом в Італію він прибув на власній яхті!

      І саме в цей період почали ходити чутки, нібито Тайсон для додаткового приробітку планує знятися в порнофільмі. Навіть партнерку-продюсерку називали — відому американську порнографічну зірку Джену Джеймсон. Але боксер невдовзі спростував подібну інформацію, зазначивши, що справді планує почати кар'єру кіноактора, але в жодному разі не долучатиметься до якихось сексуальних непристойностей — це має бути «найзвичайнісінький» фільм.