Шикарна жінка, недалека...

17.08.2005
Шикарна жінка, недалека...

Вiкторiя Бекхем.

      Незважаючи на те, що самій їй у собі багато чого не до вподоби (і «п'ята точка» занадто пласка, і форма нігтів не достатньо витончена тощо), колишня «спайз гьорл» Вікторія Бекхем користується величезною популярністю не тільки у своїх та чоловікових фанатів, а й у рекламодавців. За право назвати Віку своїм «обличчям» уже змагалися чимало відомих фірм, але наразі переміг модний дім «Роберто Каваллі». І це тодi, як за право підписати з Каваллі рекламний контракт змагалися й успішні актриси Кірстен Данст і Кейт Босуорт, і вельми популярна останнім часом Сієнна Міллер. Але менеджери будинку обрали саме Вікторію, і хтозна, що в даному випадку спрацювало краще: власна популярність колишньої «перчинки» чи успіх її чоловіка, футбольного красунчика Девіда Бекхема.

      Швидше за все, зіграли свою роль обидва фактори. Звісно, «Пош Спайс» уже далеко не та, що раніше, і з сольною кар'єрою в неї відверто не складається, але прихильників особисто Вікторії й досі не бракує. І вони ладні прощати своїй улюблениці все, від пласких сідниць до вельми обмеженої освіченості. Адже пані Бекхем чесно зізнається, що ніколи не читає книг. «Книги?  Та які книги при моєму життєвому графіку! — обурюється Віка. — Я жодної книги за все життя не прочитала. Ви ж розумієте, що мені на це бракує часу?! Я люблю музику слухати і глянцеві журнали гортати. О, це я обожнюю!».

      Справді, ну як ми могли тільки подумати, що Вікторія прочитали бодай якогось «Колобка» (ну хай «Піноккіо» чи «Ганса й Гретель»)?! Це ж просто не до лиця такій вишуканій пані, як «Шикарна Перчинка» (саме так перекладається з англійської її «дівоче» прізвисько Posh Spice). А дітям, якщо треба, почитати казочку зможе й нянька — на щастя, у багатого сімейства Бекхемів прислуги не бракує.