Поп-принцеса з хати — миші на стіл

17.08.2005
Поп-принцеса з хати — миші на стіл

Крістіна Агілера. (Фото РЕЙТЕР.)

      Для Крістіни Агілери останні кілька місяців — це одна суцільна мить тріумфу. Ще б пак, адже затята й найбільш ненависна суперниця поп-співачки, трохи успішніша й улюбленіша публікою Брітні Спірз, все далі й далі відходить від сцени. Після заміжжя Бріт із поп-принцеси потроху перетворилася на домашню «клушу», взяла «академвідпустку» заради спілкування з чоловіком і їхньою майбутньою дитиною.

      Звісно, Спірз, хоч і не дуже переконливо (очевидно, зараз це її справді мало цікавить), обіцяє повернутися до музикування після народження дитини, яке має відбутися десь у жовтні. Агілера ж твердо впевнена (точніше, їй дуже хочеться, аби так воно й було), що з кар'єрою Брітні покінчено взагалі і її пісням більше ніколи вже не добратися до перших позицій у чартах і хіт-парадах. «Вона дозволила собі піти. Я не бачу можливого шляху для її повернення на сцену», — «співчуває» колезі Крістіна, пояснюючи свою думку тим, що після пологів Брітні вже не зможе повернути славу «секс-символа», і за час її відсутності на сцені з'являться інші, не менш цікаві артисти.

      Брітні ж наразі з цих слів своєї опонентки лише підсміюється, готуючись до найважливішої у своєму житті події. І на час своєї відсутності дозволяє Агілері насолоджуватися своєю унікальністю й неповторністю. До речі, підстави для насолоди у Крістіни є: кліп на її пісню Dirty («Брудна») днями був названий «найсексуальнішим роликом» за історію існування кліпмейкерства. Такі результати голосування глядачів телеканалу FHM Music TV, яким запропонували скласти список сотні найбільш сексуальних відео всіх часів, Агілері як бальзам на душу. Хай порадіє, поки є нагода.