Я на тебе, як у дзеркало, дивлюсь...

12.08.2005
Я на тебе, як у дзеркало, дивлюсь...

      За славу часто доводиться платити. І якщо нав'язлива увага до Перiс Хiлтон папараці та репортерів, які постійно за нею стежать, спадкоємицю багатомільйонної готельної імперії тільки тішить, то новий недолік популярності, з яким вона зіштовхнулася вперше, радше лякає.

      Річ у тім, що у Періс з'явився двійник. Тобто «двійниця», позаяк «косить» під світську левицю номер один, природно, дівчина. Ця молода особа фігурою, манерою одягатися, кольором волосся і навіть рисами обличчя дуже схожа на міс Хілтон, більше того, намагається копіювати її манеру поведінки. А для повної схожості поруч із фальшивою Періс завжди дріботить песик породи чіхуахуа — точнісінько такий, як у справжньої Хілтон.

      Як розповідає газета «Нью-Йорк дейлі ньюз», «копія» багатійки вже не раз намагалася скористатися ім'ям Періс, аби потрапити на закриті світські тусовки абощо. Наприклад, днями двійниця спробувала пройти під виглядом Періс у VIP-зону «Діснейленду», а у відповідь на прохання охоронців не нахабніти й надати їм бодай якийсь документ, що засвідчує особу, почала верещати, мовляв, подзвонить керівникові компанії «Дісней» Майклові Ейзнеру, і той «усіх позвільняє». Потім ця сама особа спробувала зупинитися в розкішних апартаментах готелю Four Seasons на Гаваях, які адміністрація цього закладу надає тільки членам родини Хілтонів. Менеджери готелю, здивовані тим, що Періс повернулася до них майже одразу після того, як виїхала (попередній тиждень Хілтони провели саме в цьому готелі), зателефонували зірці світської тусовки додому і виявили, що насправді Періс на той момент перебувала фактично в протилежному куточку світу.