Із Росії з любов'ю. Наташа

11.08.2005
Із Росії з любов'ю. Наташа

Молодий Шон Коннері.

      Прихильникам найпершого Джеймса Бонда радимо не дуже розкатувати губу, бо на великому екрані свого кумира в нових фільмах вони все одно не побачать. Ну хіба що на великому екрані комп'ютера. Адже йдеться не про кіно, а про нову ігрову версію класичної «бондіани» — From Russia With Love («Із Росії з любов'ю»). Агентом 007 тут стане той самий Шон Коннері, оскільки саме він, згідно з численними опитуваннями, вважається втілювачем кращого екранного образу Джеймса Бонда. А партнеркою по грі (не на знімальному майданчику, нагадуємо, а у віртуальному світі) комп'ютерного Шона Коннері стане... ніколи не здогадаєтеся. Бо ця краля жодного разу не була дівчиною Бонда у жодному з фільмів. Однак британська поп-співачка Наталі Бедінгфілд обскакала усіх колишніх дівчат агента 007 на чолі з темношкірою красунею Холлі Беррі. І тепер саме через цю блондинку ризикуватиме благородний Джеймс Бонд своєю головою.

      Англійська Наташа з'явиться у першій офіційній версії віртуальної «бондіани» в образі викраденої лиходіями доньки прем'єр-міністра Елізабек Старк. «Стати дівчиною Бонда — величезна честь для мене, — каже співачка. — Не щодня отримуєш такі пропозиції. Я радію можливості попрацювати разом з Шоном Коннері. Тим більше, що From Russia With Love — мій найулюбленіший фільм із усієї кіноепопеї про Бонда».

      Ну, «попрацювати разом» — це занадто пафосно сказано. Адже перезйомок фільму, звісно, не буде — актори просто «позичать» свої образи віртуальним персонажам. Рімейк «Из Росии...» створюється спеціально для шанувальників віртуальних ігор, прихильників Xbox и PlayStation 2.