Побачити Париж і... зламати руку

19.07.2005
Побачити Париж і... зламати руку

Погана дівчина Крістіна Агілера.

      Останнім часом Крістіна Агілера — в.о. поп-принцеси США на час декретної відпустки Брітні Спірз — з'являється на людях із гіпсом на правій руці. В принципі, від цих зірок можна чекати будь-яких «рекламних ходів», але є підстави вважати, що співачка тримає кінцівку загіпсованою і вдома. Адже, підтверджує прес-секретар Агілери, в неї серйозно пошкоджені два сухожилля, і потрібно, щоб вони зрослися правильно. Де Христя порвала зв'язки на правиці? Жовта преса пише, що трапилося це... в бійці, яка відбулася в одному паризькому клубі. А билася естрадна виконавиця зі своїм прихильником. Той був п'яним, а якою була Агілера — невідомо.

      А ось про важкий характер і далеко не аристократичні нахили 24-річної доньки військового й піаністки знають майже всі. А Крістіна Марія (таке повне ім'я співачки) знову й знову підтверджує своє погане реноме. Ось, приміром, нещодавно вона зробила своєму нареченому Джордану Бретману дуже своєрідний подарунок на день народження: запросила хлопця у стриптиз-клуб, де дівчата готові виконати будь-яку примху клієнта, обрала на власний смак чотирьох стриптизерок і запросила всіх до приватної кімнати. Що там коїлося, пресі невідомо, але опісля, вже в «загальному залі», сама Агілера показувала легкий стриптиз і цілувалася з однією з дівчат.

      А ось із Брітні Крістіна, мабуть, не поцілувалася б нізащо. Їхня конкуренція і взаємна неприязнь із часом не зменшуються. Так, формуючи свій новий альбом, Агілера викинула звідти одну пісню, щойно дізналася, що її написала Брітні Спірз. Вагітна Бріт, виявляється, не маючи змоги концертувати, ховається під псевдонімом Аврора Лінн і виступає в ролі композиторки-піснярки. Одна з її композицій вельми подобалася Крістіні Агілері, але тільки до того часу, поки суперниця не дізналася справжнє ім'я авторки...