Є жінки в англійських поселеннях...

19.07.2005
Є жінки в англійських поселеннях...

«Кеті Прайс» — людина і торгова марка пляжного одягу.

      Уже стало банальністю писати про те, що «поганий приклад заразний», а також сміятися над спробами зірочок шоу-бізнесу проявити себе в паралельних творчих світах. Але вони й далі наслідують одна одну й масово стають... модельєрами. Ось і британська «міс бюст» Кеті Прайс, більше відома під псевдонімом Джордан, скопіювала «нове амплуа» колеги-манекенниці Ліз Герлі й оголосила про запуск власної лінії пляжного одягу.

      Спочатку фотомоделі й телезірці просто забажалося мати в гардеробі пару веселих купальників і парео власного дизайну (хоча, судячи з фоток Джордан, одяг їй протипоказаний). А невдовзі справа дійшла й до масового виробництва різноманітних пляжних штучок із логотипом «Кеті Прайс». Колекція надійде в британські універмаги вже у вересні. На цьому Джордан зупинятися не збирається і «створить» також «іменні» шапочки для плавання, аксесуари для пляжу й дитячі ювелірні прикраси.

      Агенція InterMedia зазначає, що про таке хобі улюблениці англійських чоловіків стало відомо через місяць після того, як 27-річна моделька вдруге стала матір’ю. 14 червня вітряна власниця розкішного силіконового бюсту за допомогою кесаревого розтину народила цілком здорового сина, вага якого — 2,68 кг. Щоправда, сама Кеті через втрату крові тривалий час почувалася погано, в неї розвинулася анемія. Батько малюка — поп-музикант Пітер Андре — вельми хвилювався, але тепер усе вже нормально. Так що можна й купальники конструювати...