Брітні наколеться

09.07.2005
Брітні наколеться

Брітні Спірз iз чоловiком.

      До вагітної на шостому місяці Брітні Спірз тільки зараз починає доходити: все, що вона наспівала за свою поки що скромну кар'єру, — дрібниці, а головна подія її життя станеться ось уже незабаром. Відповідно, щасливу появу на світ свого першого малюка Брітні вирішила увіковічити на собі самій. Звичайно, природа і так може увіковічити цю подію на тілі Спірз: наприклад, у вигляді відвислого живота, грудей і потворних розтяжок. Але тим співачка поки що не переймається. Наразі їй більше хочеться прикрасити свої розкішні форми татуюванням.

      Виступаючи у молодіжному телешоу, вона розповіла, що прагне мати на собі ім'я майбутнього малюка. «Мені хочеться залишити цей чудовий час iз собою назавжди», — мрійливо закочує очі Брітні. Ще б пак! Можна ні в чому собі не відмовляти, зокрема в їжі, рідні виконують усі забаганки, а замість роботи — ходити по магазинах, що співачка любить до нестями. Нещодавно її бачили в дорогущому голлівудському бутіку дизайнерського одягу для малюків Petit Tresor, де вона скуповувала рожеві чепчики-сорочечки. Адже місіс Федерлайн впевнена, що у неї буде дівчинка. Однак відомо, що й УЗД нині нерідко помиляється. А що, коли з'явиться хлопчик? Як маляті Спірз пояснить своє татуювання?

      Утім почекаємо до жовтня, коли, власне, й має з'явитися на світ нащадок Федерлайнів. Про всяк випадок Брітні вже зарезервувала собі місце у розкішній лікарні для багатих породіль у штаті Арізона. Палата, як зажадала зіркова клієнтка, має потопати у білих і жовтих трояндах.