Піду, пройдуся!

09.07.2005
Піду, пройдуся!

Лiнда Євангелiста: скільки можна сидіти? Пора й попрацювати.

      Канадка Лінда Євангеліста, яка навіть на паспорт знімається не у фотокабінці чи звичайній студії, а організовує професійну зйомку зі стилістом i візажистом компанії МАС, просто так нікуди не ходить i нічого не робить. Жінка, яка й досі залишається однією з найпопулярніших i найдорожчих супермоделей світу, згодна дефілювати тільки за дуже великі гроші або з великої поваги до модельєра. Невідомо, що стало рушієм Ліндиної активності цього разу, але наступного понеділка красуня потішить своїх шанувальників, з'явившись на подіумі під час Паризького тижня haute couture.

      Щоправда, всього на один вечір. Але прихильники моделі й цим мають втішатися. Адже останнім часом Лінда майже не з'являється на подіумі, більше займається благодійністю та відпочинком. Як жінка забезпечена вона цілком може дозволити собі виходити на подіум тільки тоді, коли захоче сама. Поки що Лінда не хоче відкривати ім'я щасливого модельєра, заради якого вона вирішила згадати молодість та продемонструвати свої довгі й, безперечно, гарні ноги на подіумі. Мовляв, слідкуйте за програмою, приходьте на показ i там дізнаєтесь.

      Журналісти можуть лише здогадуватись, чиї творіння продемонструє модель за кілька днів. Можливо, щасливцем став британський дизайнер Жиль Дікон, якого Євангеліста називає одним із найталановитіших модельєрів сучасності. Відомо, що він уже не перший сезон залишається улюбленцем ходячої легенди.