Клуні цікавлять не жінки, а робота

25.06.2005
Клуні цікавлять не жінки, а робота

Джордж Клуні: прощавай, люба!

      Для прихильниць мужнього красеня Джорджа Клуні є чудові новини: серце фігуранта всіх рейтингів найпривабливіших чоловіків світу знову вільне. Днями Клуні остаточно порвав зі своєю пасією, англійкою Лізою Сноудаун. Парочка зустрічалася протягом п'яти років, але робити своїй коханій пропозицію вийти за нього заміж Джордж чомусь не поспішав. А тепер узагалі оголосив, що їхні стосунки зайшли у глухий кут, з якого єдиний вихід — розрив.

      Власне, до того все йшло вже досить давно: друзі Джорджа й Лізи не раз казали, що ці двоє явно не витримують випробування відстанню. Адже поки Клуні знімався в Голлівуді, Ліза сиділа у Британії, звідки категорично відмовлялася переїздити до США. Ще б пак, на берегах Туманного Альбіону міс Сноудаун — дуже успішна телеведуча й зірка реклами (тільки за один рекламний ролик Ліза бере не менше мільйона фунтів), а як склалася б її доля в Америці — хтозна. Хоча насправді, якщо чесно, враження таке, що вони з Клуні просто не надто вже й кохали одне одного. Невже ж, якби там було справжнє кохання, бодай хтось із цих двох не пожертвував би всім заради можливості бути поруч із дорогою людиною?

      А взагалі, Джорджеві, мабуть, буде складно знайти жінку, яка б витримувала шалене життя поруч із таким трудоголіком. Адже Клуні ніколи не приховував, що для нього на першому місці — робота, а все інше, й особливо жінки — це вже справа вторинна. «Я не створений для шлюбу! — впевнений актор. — Понад усе я ставлю свою кар'єру, тому завжди заклопотаний і не маю жодних сумнівів у тому, що не зможу приділяти достатньо уваги своїй родині: ростити дітей, проводити час із дружиною...». І справді, навіщо йому сім'я? Хай собі скніє сам у розкішному будинку, зі своєю славою й мільйонами.