Імбрулья знову потрапить «у камеру»

25.06.2005
Імбрулья знову потрапить «у камеру»

Наталі Імбрулья.

      Нарешті Наталі Імбрулья повертається на знімальний майданчик. Австралійська поп-зірка так вдало виступала на сцені, що навіть багато хто з її шанувальників уже призабув, що прославилася Наталі саме завдяки шаленій популярності телесеріалу «Сусіди», майже всі зірки якого стали справжніми знаменитостями. Найбільшого успіху, звісно, досягла Кайлі Міноуг, але й Імбрулья не надто пасла задніх, принаймні на початку. А про Рассела Кроу й казати нічого, але цей би й без усіляких «Сусідів» далеко пішов.

      Так уже склалося, що після завершення австралійського теле-«мила» й не дуже помітної участі у провальному фільмі «Джонні Інгліш» Наталі було не до зйомок — вона стала успішною співачкою й геть закинула акторство. Але коли хвиля успіху трохи спала, дівчині знову захотілося «згадати молодість» і на якийсь час перекваліфікуватися з поп-зірок в актриси. От тільки особливого напливу пропозицій від режисерів щось не спостерігалося... Та й сама Наталочка нівроку, перебірлива: їй хотілося позбутися амплуа «симпатюлі» й зіграти якусь мимру. Тобто героїню розумну й красиву, але не надто позитивну.

      І ось Наталі отримала такий шанс: австралійський режисер Джеймс Богл запропонував їй головну роль у своїй новій стрічці «Еліза». Звісно, 30-річна Імбрулья вхопилася за цей шанс обома руками й тепер посилено готується до зйомок. Як повідомляє газета «Сандей геральд триб'юн», її героїня — досить неприємна особа, життя якої трагічно змінилося після зникнення сестри, яка безслідно щезла 20 років тому. Наразі вся знімальна група включно із самою Наталі з нетерпінням чекає, поки головна зірка завершить промо-тур з представлення свого нового альбому Counting Down The Days (до речі, дуже успішного), аби розпочати зйомки.