Труси як згадка про «Тіло як доказ»

18.06.2005
Труси як згадка про «Тіло як доказ»

      Хоча Мадонна давно вже є зразковою дружиною й матір'ю, однак фанати ще «тієї», молодої й розпусної Мадонни Луїзи Чікконе не переводяться. І її напівпорнографічний фільм «Тіло як доказ», знятий у 1993 році, забули таки не всі. Ось днями звичайні трусики, в яких співачка й актриса була вбрана у тій стрічці (хоча частіше Мадонна їх скидала) були продані одному з прихильників зірки за тисячу фунтів стерлінгів — майже 10 тисяч гривень по-нашому.

      Спочатку труси продавалися у голлівудському магазині костюмів (є й такий), і купив їх шість років тому власник шотландського чоловічого клубу «Прайвет айз» Тоні Кочрейн. Удосталь намилувавшись, чолов'яга вирішив «сплавити» спідню білизну Мадонни, а заодно і збагатитися. Цікаво, що відомий інтернет-аукціон eBay, який продає все, включно з людськими душами, продавати труси чомусь не взявся. Але Кочрейн зумів «загнати» цінну річ задорого і без публічних торгів — просто за оголошенням. Купив трусики неназваний американець.

      Що ж до самої Мадонни, то вона продовжує посилювати свій імідж вірної-правовірної жінки. Днями місіс Річчі поділилася з журналістами секретом злагодженого сімейного життя без сварок. «До весілля, як правило, кожен чинить по-своєму, — каже 46-річна дружина англійського режисера Гая Річі. — А потім уже, перш ніж прийняти якесь рішення, ти замислюєшся передусім про свою «половину», і твоє «его» відходить на задній план». Мадонна також вважає, що краще уживаються під спільним дахом люди з різними характерами: «Ось ми із Гаєм — повні протилежності. Я — дисциплінована людина, постійно складаю якісь списки, щось планую, а він, навпаки, робить усе спонтанно».

Юлія КРУТОГРУДОВА.

Мадонна в тому самому фільмі 1993 року. І згадати соромно...