Не вмієш грати у футбол — не біда:

18.06.2005
Не вмієш грати у футбол — не біда:

Девід Бекхем у компанiї дружини та Роббi Уїльямса: нова зірка естради?

      Незабаром у щасливому, попри всі ворожі підступи, сімействі Вікторії й Девіда Бекхемів може спалахнути неабияка професійна конкуренція. Віка, звісно, навряд чи вийде на поле поганяти м'яча, а от Девід заспівати вже намірився. А що робити, якщо в жінки із сольною кар'єрою не складається?

      Власне, Бекхему до мікрофона не звикати. Свого часу він уже намагався підспівати Вікторії (досвід, щиро кажучи, виявився не дуже вдалим), а потім брав участь у записі офіційного гімну свого попереднього клубу, «Манчестер юнайтед». Можливо, саме з огляду на цей музичний досвід до футболіста й звернувся його давній друг Роббі Уїльямс, запропонувавши виступити в дуеті. Думаєте, це він навмисно, аби на тлі нездари-Девіда виглядати ще солодкоголосішим? Дарма ви так про Роббі. Він просто хоче допомогти знедоленим, тому й покликав страшенно популярного в Англії Бекхема вийти з ним на сцену під час благодійного концерту Live 8, який відбудеться 2 липня в Лондоні.

      До речі, сам Девід спершу цій ідеї особливо не зрадів і навіть спробував було відмовитись, але тут втрутилася дружина. Віка наполягла на тому, щоб чоловік таки спробував свої сили, і Бекхем не встояв. Тепер разом із Роббі посилено репетирує. Кажуть, виходить уже непогано.

      Дивись, Вікторіє, ще доведеться тобі кусати лікті, коли благовірний відбере шматок поп-зіркового хліба...