Кайлі видужує, та не дуже

18.06.2005
Кайлі видужує, та не дуже

Кайлі Міноуг.

      Кайлі Міноуг таки доведеться пройти курс хіміотерапії. Раніше її лікарі запевняли, що завдяки вчасно (на ранній стадії розвитку ракової пухлини) зробленій операції Кайлі зможе обійтися тільки променевою терапією, яка значно менш негативно впливає на здоров'я жінки, ніж хімічна. Але, мабуть, не все йде так добре, як планували медики: днями з'ясувалося, що для повного одужання поп-зірці не обійтися без поєднання обох видів лікування. Це співачку вельми засмутило, адже вона дуже хоче мати дітей, а хіміотерапія на репродуктивну функцію діє дуже негативно. Щоправда, лікарі обіцяють зробити все можливе, аби років через п'ять, коли (дай Боже) Кайлі остаточно одужає, вона таки змогла завагітніти й народити малюка.

      Сама знаменитість намагається тримати ніс догори, хоча це в неї й не завжди добре виходить. Днями Кайлі звернулася зі свого офіційного сайту прихильників: повідомила, що лікуватися їй доведеться ще дуже довго, й подякувала за підтримку. Зокрема й тим, хто після повідомлення про її хворобу на прохання Кайлі перерахував кошти до благодійних фондів, а також до створеного нею фонду боротьби з раком молочної залози.

      «Мені було приємно дізнатися, що в моїй хворобі є й позитивний момент, — каже співачка. — Мені сказали, що після мого діагнозу тисячі жінок поставилися до цієї проблеми значно серйозніше, перестали ігнорувати заклики лікарів до самообстеження. А це дуже важливо, адже відомо, що саме рання діагностика відіграє в лікуванні вирішальну роль». Принагідно Кайлі порадила всім жінкам частіше обстежуватися в лікаря, а своїм прихильникам — не особливо довіряти чуткам про стан її здоров'я, які «нерідко бувають всього лише чутками». Наразі співачка перебуває на батьківщині, в австралійському Мельбурні, де її оперували, але планує продовжити курс лікування в Європі.