Щасливі ноги пінгвіна Ніколь

15.06.2005
Щасливі ноги пінгвіна Ніколь

Ніколь Кідман.

      Довгонога, струнка й височенна Ніколь Кідман зіграє роль невисокого, товстенького й приземкуватого... пінгвіна. Ну ви вже, мабуть, зрозуміли, що йдеться про такі популярні останнім часом анімаційні фільми, так що затягувати інтригу ні до чого.

      Отже, наступною роботою «оскароносної» кінодіви стане участь у мультику режисера Джорджа Міллера «Щасливі ноги». Ніколь озвучуватиме головного героя — симпатичного пінгвіна, який не вміє співати (а навіщо йому воно взагалі здалося?). Через брак співочого таланту бідолаха не може знайти собі пару, хоча, знову ж таки, не дуже ясно: невже пінгвіни підбирають собі кохання тільки за вміння виконувати оперні арії?

      Але відповіді на ці запитання ми, очевидно, дізнаємося вже тільки після виходу стрічки в прокат (прем'єра запланована на листопад 2006 року). До речі, сама Ніколь, яка щойно завершила зйомки у фільмі «Чари» (варіант — «Відьмочка»), розповіла в інтерв'ю Sci Fi Wire, що їй таки доведеться «трошки поспівати, озвучуючи пінгвіна». Так що в героя, судячи з усього, голос усе ж прорізався. А взагалі, за словами Ніколь, це «маленька роль». «Пінгвін великий, а роль маленька»...

      Фільм «Щасливі ноги» — це перша робота Джорджа Міллера з часів шаленої популярності фільмів про поросятко Бейба (стрічка «Бейб: Порося в місті» вийшла на екрани ще сім років тому). Побачимо, як «кіношний» режисер упорається з мультфільмом. Що ж до акторів, то серед інших зірок, запрошених озвучувати анімаційних героїв, помічені Бриттані Мерфі, Х'ю Джекмен та Робін Уїльямс. Наявність останнього дає майже стовідсоткову гарантію того, що продукт буде веселенький.