Гламурний шарм чарівності

14.06.2005
Гламурний шарм чарівності

Тері Хетчер.

      Як кожен сучасний музикант, щойно взявши до рук гітару або мікрофон, починає мріяти про «Греммі» — все ж таки найпрестижніша у світі музичного шоу-бізнесу — так кожна зірка, яка хоче вважати себе гламурною (а це поняття у світських левиць дуже котується), снить відзнакою журналу Glamour. Бо якщо вже комусь дали «Глеммі» (так «гламурна» редакція називає вигадану нею відзнаку), значить, шику-блиску цій особі точно не позичати.

      Тож немає нічого дивного в тому, що на церемонії вручення «чарівної» (хоча взагалі поняття «гламур» складно передати якимсь іншим словом — на думку спадає хіба французьке «шарм») нагороди, яка, як і щороку, проходила днями в Лондоні, жодне яблуко, намірившись упасти, не змогло б втиснутися між «багатими і знаменитими». Основна інтрига полягала в тому, кому ж дістанеться приз номер один — звання найгламурнішої й найстильнішої знаменитості року. Пощастило 40-річній (а на вигляд ніколи й не скажеш!) актрисі Тері Хетчер, що, з огляду на шалену популярність на Заході телесеріалу «Відчайдушні домогосподарки», зіркою якого вона є, цілком справедливо й очікувано. «Я прилетіла з Каліфорнії всього лише годину тому і, враховуючи кількість спонсорського шампанського й мої почервонілі від перельоту очі, зараз я точно виглядаю не дуже гламурно», — кокетувала щаслива лауреатка. А тим часом головний редактор «Гламур» розсипався в компліментах — мовляв, Тері «просто надзвичайна, неперевершена жінка, наділена не тільки бездоганним смаком, а й неповторним шиком, тією жіночною розкішшю, яку й називають справжнім гламуром!». Просто «поїхали» вони на тій гламурності, чесне слово.

      Що ж до інших номінацій (а їх у журналу чимало), то тут переможцями були визнані «мама» Гаррі Поттера Джоан Роулінг — як найкраща (вже просто рука не повертається писати «найгламурніша» — набридло!) письменниця року, топ-модель Елль Макферсон як антрепренер року (манекенниця активно просуває свою лінію нижньої білизни, організовує всілякі шоу тощо) і співак Ашер — як «чоловік року». «Жінкою-коханням року» (Amor Amor Woman) була визнана співачка Рейчел Стівенс, а найкращою театральною актрисою стала колишня зірка серіалу «Секс і місто» Кім Кетролл. Окремим призом журнал вшанував і поп-зірку Гвен Стефані, але не за співочий, а за акторський талант. Погодьтеся, кінозірку початку ХХ століття у фільмі «Авіатор» Гвен зіграла справді гл... ну, скажімо так, блискуче.