«Труси-шпигуни»

10.06.2005

      Технічне оснащення ревнивців, які бажають простежити за пригодами своїх «половин», не стоїть на місці. Якщо раніше питання контролю за зрадливими дружинами/чоловіками вирішувалося просто: спеціальний прилад, вмонтований у труси, сигналізував на відстані про те, що ці самі труси скинуті й не вдягнуті назад (і на зад), підозріло довгий час, то тепер техніка значно вдосконалилася. Хоча також «прив'язана» до спідньої білизни.

      Японська компанія «Паншира» зробила акцент передусім на жіночі трусики і вмонтувала в них мініатюрний GPS-передавач, який сигналізує «замовникові» про адюльтер за допомогою SMS-повідомлень на мобільний телефон. «Труси-шпигуни» мають романтичну Forget-me-not («Hе забувай мене») і контролюють не просто свою (трусів) «близькість до тіла», а й пульс та температуру цього самого тіла. Адже відомо, що в моменти сексуального зв'язку ці параметри суттєво збільшуються.

      Виявити передавач, не знаючи про його існування, практично неможливо, стверджують виробники. І виставляють за такий продукт ціну від 100 до 180 доларів, залежно від «навороченості» моделі. А щоб «підозрювана» не скористалася звичайною білизною, «Паншира» радить купувати набір диво-білизни на кожен день тижня.