«Момент у світі» і «момент істини»

10.06.2005
«Момент у світі» і «момент істини»

Анджеліна Джолі в ролi мiсiс Смiт.

      4 червня Анджеліні Джолі виповнилося рівно 30 років, але увагу преси вона привернула зовсім не днем народження. Актриса розповіла про свою участь одразу у двох цікавих проектах, не пов'язаних зі зйомками в кіно. Перший, громадський, вона придумала сама, у другий — світсько-шоу-бізнесовий — її кличуть.

      Насамперед, повідомляє сайт Cinema.km.ru, одна з найвродливіших жінок Голлівуду проголосила створення незвичайного документального фільму, що показує події, які відбуваються в різних частинах Земної кулі впродовж трьох хвилин одночасно. Концепцію цієї картини під назвою «Момент у світі» акторка придумала сама, а стимулом послужили поїздки в Камбоджу, на батьківщину її прийомного сина Меддокса, до інших воюючих країн і таборів біженців. «Я побувавала в багатьох місцях, окрім Голлівуду, і побачила, яким різним може бути світ, — каже героїня «Лари Крофт». — Це стало своєрідною пригодою: організувати понад 30 знімальних груп і розіслати їх у різні куточки планети». Власне, це вже відбулося. Камери було увімкнуто 11 січня, матеріал відзнято, тепер він монтується, і все — коштом Анджеліни. От-от фільм має бути готовий.

      А щодо «світського» проекту, то він не такий оригінальний і стосується роману Джолі з Бредом Піттом. Чи нібито роману. Бо розмов про любовний зв'язок двох акторів, поєднаних фільмом «Містер і місіс Сміт», не бракує, як і знімків папараці, а от зізнань перед публікою ще не було. Відтак Анджеліна й Бред мають з'явитися окремо у двох американських ток-шоу і розповісти нібито правду — чи справді «Лара Крофт» відбивала «Ахіллеса» у Дженніфер Еністон, і що вони разом робили на відпочинку в Африці. Пітту для одкровень відвели програму Live, а Джолі — Today show.