Театральна дієта

07.06.2005
Театральна дієта

      Відтепер симпатичний шотландський хлопець, голлівудська знаменитість і зірка космічної саги «Зоряні війни» (усе це — в одній особі) Еван Макгрегор, іще й співає. Не лякайтеся — у Евана вистачило розуму не податися в поп-зірки: голос у нього «прорізався» для театральної сцени. Днями у Лондоні відбулася прем'єра мюзиклу «Хлопці й лялечки», у якому Макгрегор зіграв головну роль. Яку, між іншим, колись грав легендарний Марлон Брандо, оскільки цей мюзикл — рімейк однойменної гангстерської стрічки, знятої у 1955 році.

      «Чотири роки тому я вже виступав у театрі, — цитує актора «Ассошиейтед Пресс». — І мені так сподобалося, що відтоді я мріяв знову повернутися на сцену. Але співати мені раніше не доводилося ніколи, тому цього разу вийшов своєрідний дебют».

      І готувався до цього дебюту Еван «по-дорослому». Протягом кількох місяців актор займався з професійними вокалістами і хореографами й навіть схуд на 13 (!) кілограмів. Хоча й раніше нібито був не дуже товстим — принаймні тоді, коли рік тому проїздив через Україну в рамках свого навколосвітнього мотоциклетного пробігу. «Виступати на сцені набагато складніше, ніж зніматися в кіно. Тут не можна зняти інший дубль чи використати дублера. Треба постійно бути у напрузі — це потребує серйозної підготовки і справжнього таланту», — зізнається Макгрегор. Виходить, це він від напруги схуд.