Актриса і мільярдер: епізод ІІІ

07.06.2005
Актриса і мільярдер: епізод ІІІ

      Такі красиві й беззахисні (принаймні на вигляд) жінки, як Ніколь Кідман, не повинні бути самотніми. Можливо, саме тому і преса, і прихильники постійно намагаються за когось «зісватати» тендітну «оскароносицю», якій після розлучення з Томом Крузом просто патологічно не щастить із чоловіками. Скажімо, з мільярдером Стівом Бінгом (від якого, до слова, має дитину британська актриса Елізабет Герлі) Ніколь зустрічалася всього чотири місяці. За цей час парочка встигла побути друзями, спробувати побути «чимось більшим», ніж друзями, і, врешті-решт, з'ясувати, що найкращий варіант — таки товариські стосунки. Був у Кідман роман і з новозеландським багатієм Еріком Уотсом, який (роман) спершу обоє активно заперечували, а потім — уже після того, як актриса покинула товстосума, сама ж Ніколь і оголосила, що нічого в них не вийшло, бо Ерік «не був налаштований на одруження», а сама вона «легковажних» стосунків не прагне.

      І ось нарешті папараці «підшукали» знаменитій австралійці нового кавалера. Цього разу, як стверджує американська газета «Нью-Йорк пост», колишня місіс Круз знайшла собі французького... правильно, — мільярдера. Звати цього щасливчика (і грошей повно, і такі жінки люблять) Франсуа Піно. До речі, дуже вигідна партія як для голлівудської актриси, яка вишукано й дорого вдягається. Адже Піно володіє компанією PPR, якій належить 67 відсотків акцій модного будинку «Гуччі». І не тільки — PPR контролює багато відомих брендів.

      Звісно, поки що представники Ніколь затято заперечують, що між їхньою шефинею й Франсуа є якісь особливі стосунки. Але журналісти, які постійно бачать кінозірку під руку з французьким багатієм на різних вечірках, цим запевненням уже не вірять. Бо добре пам'ятають, як Кідман підманула їх щодо Уотса...