«Санта-Барбара» Джексона добігає кінця

31.05.2005
«Санта-Барбара» Джексона добігає кінця

Від свого слова — після завершення виступів адвокатів — Майкл Джексон минулого тижня відмовився.

      Судовий процес у справі Майкла Джексона, якого звинувачують у «розтлінні» неповнолітнього Гевіна Арвізо, наближується до завершення. «Не винен» — із такими плакатами стоять під будівлею суду округу Санта-Барбара (Каліфорнія) прихильники співака, і, мабуть, саме таким буде вердикт Феміди.

      Минулого тижня адвокати завершили виступи на користь колишнього поп-короля. Останнім свідком захисту став колега Джексона по естраді Кріс Такер (відомий за участю у фільмах «Година пік» і «Година пік-2»). Цей співак доповів, що в 2001 році також допомагав на той час 12-річному Арвізо (Гевін хворий на рак крові), і ще тоді зробив висновок, що хлопчина надто підприємливий і хитрий як на свої роки. Він і в Такера випрошував подарунки. А тепер Джексонові ставлять за провину те, що він в обмін на свої подарунки «споював» і «домагався» підлітка. Відбувалося це, як відомо, на Майкловому ранчо, і гостинністю суперзірки користувалася вся сім'я Арвізо.

      Мати Гевіна Джанет, виявляється, із задоволенням прогулювала гроші, отримані сином від Джексона, якраз у той час, коли Майкл поїв малого вином у своєму маєтку. І витратила за два місяці лише на косметику 7 тисяч доларів! Про це свідчила тітка Гевіна Арвізо, називаючи його матір «шахрайкою» і звинувачуючи в тому, що Джанет свідомо спекулює хворобою малого й відмовляється від його лікування навіть тоді, коли для цього є всі можливості.

      Спостерігачі відзначають, що захист Джексона вміло розбив усі звинувачення прокурорів своїми аргументами, тож присяжні, які починають обговорення справи цього тижня, матимуть усі підстави заперечити вину співака. А «шиють» Майклові, як відомо, аж 20 років...

      Тим часом, повідомляє канал «Фокс ньюз», стало відомо, що збанкрутілий Майкл — незалежно від результатів суду — має намір переїхати з Америки, де його так не люблять, до Європи. Приміром, у Лондон чи Париж, де мешкає чимало прихильників згаслої поп-зірки.