СБУ взяла жителя Уманщини, який на «Слава Україні!» відповідав «слава путіну»

25.10.2023
СБУ взяла жителя Уманщини, який на «Слава Україні!» відповідав «слава путіну»

СБУ прийшла до чергового любителя рашизму, який живе в Уманському районі Черкащини. (Фото надане управлінням СБУ в Черкаській області.)

СБУ продовжує викривати прихильників агресора на Черкащині. Недавно спецслужба взяла чергового любителя рашизму.
    

Як повідомили «Україну молоду» в управлінні СБУ в Черкаській області, житель Уманського ра­йону відкрито пропагував «приєднання» територій нашої дер­жави до складу росії.

 

Зокрема, заперечував військові злочини рашистів, а ракетний удар 28 квітня цього року по багатоповерхівці в Умані з масштабною загибеллю цивільних вважав «досягненням» рф.
    

«За даними слідства, прокремлівський прихильник проводив ворожу агітацію серед односельців. Чоловік відкрито на «Слава Україні!» відповідав «слава путіну». Також стверджував, що Україна вже ввійшла у склад росії і це все лише справа часу», — наголошують у черкаському обласному управлінні СБУ.

 

І підсумовують, що на підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили пропагандиста про підозру за ч. 1 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.
    

Слідчо-операти­вні дії проводили співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.