«Щасливі бути вдома!» Співачка АLYOSHA з дітьми повернулася в Україну

13.09.2023
«Щасливі бути вдома!» Співачка АLYOSHA з дітьми повернулася в Україну

ALYOSHA.

Від початку повномасштабного вторгнення артистка перебувала в США, куди виїхала задля безпеки дітей.

 

Понад півтора року ALYOSHA з трьома дітьми мешкала в Нью-Джерсі, у мами чоловіка Тараса Тополі.

 

Сам Тарас від початку широкомасштабної війни перебував у лавах ЗСУ, а згодом зміг повернутися до творчості і благодійних концертів на підтримку українського війська.


Багатодітна сім’я артистів, нагадаємо, виховує двох синів, Романа та Марка, і доньку Марію, якій у серпні виповнилося три роки, повідомляє видання Viva. Про повернення в Україну ALYOSHA повідомила в інстаграмі.

 

«Привіт, друзі! Ми з дітками вже повернулися на рідну землю! Щасливі бути вдома! Тож я занурююся з головою у творчість і скоро буду радувати новими піснями. А зараз хочу розповісти про благодійну ініціативу, яка днями стартувала в Маямі. Це благодійний концерт «Сила України», на якому було зібрано кошти на підтримку наших воїнів. Ця історія буде мати продовження, і долучитися до підтримки та допомоги нашим захисникам може кожен із вас».


Співачка повідомила, що в рамках благодійного проєкту було презентовано пісню, яку вона зробила з @emigrant. Усі кошти з монетизації будуть направлені на протезування наших воїнів.

 

«Ваша участь проста — треба тільки прослухати або завантажити трек з офіційних музичних майданчиків та подивитися кліп. Більше ваших прослуховувань — більше коштів для наших захисників та захисниць, бо разом ми сила! Кліп буде доступний для перегляду вже за декілька годин, слідкуйте за сторінкою. Слава Україні! Слава ЗСУ!» — додала артистка.