Та, що обманює старість: акторка Кейт Бекінсейл святкує свої п’ятдесят

26.07.2023
Та, що обманює старість: акторка Кейт Бекінсейл святкує свої п’ятдесят

Кейт Бекінсейл.

Важко повірити, але 26 липня британська акторка Кейт Бекінсейл святкує своє 50-річчя.

 

Хоча вона аж ніяк не виглядає на свій вік. Ба, їй навіть сорока не даси!

 

А якщо зірка виходить в люди зі своєю 24-річною донькою Лілі Мо Шин, то їх сприймають як подружок або сестер, але аж ніяк не як матір і дочку.


Молоде та спортивне тіло — це не лише хороша генетика. Щоб обдурити старість, Бекінсейл наполегливо і регулярно тренується 6 разів на тиждень, а також дотримується правильного харчування. Акторка уникає алкоголю та кофеїну, бо дуже до них чутлива.

 

«Якщо з’їм забагато чорного шоколаду, це буде, наче для когось вжити кокаїн», — поділилася вона.


Тренується Бекінсейл шість разів на тиждень, практикує фулл-боді-воркаути та інтервальні тренування, а завершує розтяжкою. На думку актриси, те, що вона ще жодного разу не травмувалася на знімальному майданчику, — результат занять йогою.


За словами Кейт, у неї дуже міцний зв’язок зі своїм тілом: може фізично відчувати стрес. Найкращий метод позбутися його — навантажити себе фізичними вправами. Бекінсейл тоді уявляє себе конем, якому дуже треба погасати на пасовиську. Результат такого «гасання» — 52 кг ваги при зрості 173 см.


Обличчя зірки — теж сама натуральність. «Жодних підтяжок нитками, жодних лазерів, жодних операцій на носі, жодних філерів», — стверджує Бекінсейл.

 

«Я роблю процедури з плазмоліфтингу, щоб стимулювати продукування колагену, та мікрострум, щоб шкіра була пружніша та насичувалася киснем. Хотіла б спробувати лазер, але надто боюся», — зізналася зірка, яка має схильність до алергічних реакцій, тому остерігається більшості процедур.


Нагадаємо, що акторка народилася в родині коміка Річарда Бекінсейла і театральної актриси Джуді Лу. Бекінсейл-старший вважався одним з найуспішніших комедійних акторів свого часу і був справжньою суперзіркою британського телебачення. Його раптова смерть у віці 31 року від серцевого нападу стала справжнім потрясінням не лише для родини, а й для всієї країни. Кейт на той час не було й 6 років.


Може, тому в юності дівчина і не думала про акторство, вона вступила до Оксфорда, де вивчала іноземні мови. Але під час навчання в коледжі пішла на прослуховування і несподівано отримала в 19 років одну з головних ролей у масштабній голлівудсько-британській екранізації Шекспіра «Багато шуму з нічого».

 

Комедія Кеннета Брани вийшла на екрани в 1993 році з прем’єрою на Каннському кінофестивалі. У фільмі, крім Кейт Бекінсейл і Кеннета Брани, також зіграли: Дензел Вашингтон, Кіану Рівз, Емма Томпсон, Майкл Кітон, Роберт Шон Леонард та багато інших. Цей успіх став вирішальний для подальшого життя дівчини.


Сьогодні в її доробку такі стрічки, як «Перл-Гарбор», «Інший світ», «Ван Хелсінг», «Авіатор», «Інший світ: Еволюція», «Клік: з пультом по життю». Цікаво, що для зйомок в «Авіаторі» Кейт довелося набрати 9 кілограмів ваги. Але вона швидко позбулася їх, коли знімальний процес було завершено.


Єдине, чого не має акторка, — особистого щастя. Позаду — два невдалі шлюби і численні короткочасні романи. Може, хоч у п’ятдесят пощастить?