Лідерка фолькгурту Onuka Наталка Жижченко вдруге стала мамою

19.07.2023

Упродовж останнього воєнного року солістка гурту Onuka Наталка Жижченко веде активну концертну і благодійну діяльність, бере участь у соціальних проєктах.

 

Днями вона оголосила про вихід нового альбому ROOM, який називає «найбільш особистим і споглядальним альбомом з усієї творчості» гурту.

 

«Він має важливу місію — розповідати світові і лунати так гучно, як дозволить нам наш творчий голос! — написала Наталка. — Адже боротьба триває, і ми маємо робити більше, ніж можемо, кожен на своєму місці!».


Крім того, нещодавно лідерка гурту стала амбасадоркою програми Spotify Equal — програми, яка підтримує талановитих музикантів та артистів з усього світу, а також обличчям інформаційної кампанії «Твої почуття теж важливі», яку запустила Міжнародна організація з міграції (МОМ) з метою безкоштовної психологічної допомоги українцям.


І якось непомітно для загалу в усій цій круговерті подій і проєктів 38-річна Наталя здійснила свій особистий проєкт — вдруге стала мамою!

 

Про народження донечки співачка повідомила в інстаграмі, запостивши фото маленької ручки малюка, яку тримає разом з чоловіком, продюсером Євгеном Філатовим. Фото Наталка підписала лаконічно: «Ліна» — саме так назвали донечку.


Народження другої дитини стало повною несподіванкою навіть для колег по цеху.

 

«Я так і думала, все соромилася спитати. Ви молодці! Вітаю!» — написала під постом співачка Джамала.

 

Також свої привітання залишили Світлана Тарабарова, The Hardkiss, Алан Бадоєв, Дмитро Монатік та інші знаменитості.


Водночас прихильники співачки згадують, як свого часу Наталка Жижченко розповідала в інтерв’ю про те, що не хоче дітей, і зараховувала себе до чайлдфрі — людей, які свідомо обирають бездітність. А потім у пари з’явився син Олександр, якому зараз три роки. А тепер ще й донечка.


«Цікаво вийшло, що з childfree тенденція йде child three», — написав у коментарях один із прихильників Onuka. А чом би й ні? Де двоє, там і троє!