«Втомилась від сумних пісень». Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж

19.07.2023
«Втомилась від сумних пісень». Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін.

У графі «сімейний стан» української співачки Наді Дорофєєвої недовго стояв прочерк.

 

Лише трохи більше року тому, в березні 2022-го, Надія та її перший чоловік, співак Володимир Дантес, оголосили  про своє розлучення.

 

Але самот­ньою вона побула зовсім трохи: вже незабаром поповзли чутки, що зірка зустрічається з ресторатором Мішею Кацуріним.

 

Надя довго не підтверджувала, але й не спростовувала ці припущення. Та зрештою шила в мішку не втаїш: спільні фото закоханих почали з’являтися в соцмережах. На всі запитання співачка тільки загадково відповідала, що дуже щаслива. Настільки, що вирішила знову ступити на весільний рушничок.


Все відбулося в традиційній для сором’язливої Дорофєєвої таємничості. Спочатку поповзли чутки про те, що пара одружилася. Але ні Надя, ні Міша ніяк не коментували їх. І от молодята таки вирішили поділитися новиною про своє одруження та показати фото весільної церемонії.  


«Подейкують, Кацурін та Дорофєєва таємно одружилися. Не знаємо, правда це чи ні, але фотки такі в телефонах у нас є», — знову з натяками підписали весільні фото молодята.


Водночас жодних подро­биць про своє весілля пара не розповіла, обмежившись світлинами і романтичним відео поцілунку. Що ж, слова з нової пісні Дорофєєвої «втомилась від сумних пісень» тепер набули зовсім іншого змісту...