Мама Брітні Спірс стурбована виходом мемуарів співачки

12.07.2023
Мама Брітні Спірс стурбована виходом мемуарів співачки

Упродовж кількох місяців Брітні ігнорувала спроби мами поговорити з нею. (Фото з сайту ua.korrespondent.net.)

Для багатьох залишається загадкою, що відбувається в житті Брітні Спірс.

 

Нещодавно стало відомо, що співачка вперше за три роки зустрілася зі своєю мамою Лінн. Тоді зірка сказала, що пробачила її й почувається дуже щасливою.

 

Однак рано радіти — джерела US Sun заявили, що їхні стосунки далекі від ідеальних.


Друг зіркової сім’ї сказав: «Їм доведеться перетнути багато мостів, поки вони не стануть справжніми друзями. Між ними вирує багато рівнів драми, незважаючи на прагнення світу». До речі, родичі Брітні налякані новиною, що вона збирається випустити мемуари.


Світ Лінн і Брітні такий складний. Якби все було так просто. Упродовж кількох місяців Брітні ігнорувала спроби мами поговорити з нею, а потім атакувала її в соціальних мережах.

 

Вона часто говорила, що її батьки завжди бачили в ній банкомат. Лінн хоче знати, що в мемуарах доньки, в якому світлі її буде представлено.


В одному з джерел пишуть: «Хоч їхня остання зустріч була душевною, їх чекає довгий шлях до встановлення довготривалого миру та повної дружби. Очевидно, що всі на це сподіваються.

 

Але Брітні може спровокувати щось на кшталт коментарів чи спогадів про минуле, а потім раптово розпочне боротьбу з мамою».


Нагадаємо, Спірс перебувала під опікою 13 років після серії публічних зривів. На початку літа 2021 року вона вперше виступила в суді, де звинуватила батька в жорстокому поводженні.

 

За словами зірки, її змушували виступати проти волі, приймати психотропні препарати та протизаплідні й не давали доступу до соціальних мереж.

 

Утім батько був не єдиним, з ким Спірс мала погані стосунки. Також вона неодноразово в усьому звинувачувала свою матір.

Марія ТКАЧЕНКО