Агілера збирається зіграти в суперпопулярному серіалі «Секс і місто»

10.10.2018
Агілера збирається зіграти в суперпопулярному серіалі «Секс і місто»

Крістіна Агілера.

Любителі і прихильники серіалу «Секс і місто» ось уже кілька років чекають продовження улюблених телеісторій про чотирьох колежанок із Манхеттена, які в досить вільній, інколи навіть фривольній манері розповідають одна одній (а заодно і глядачам) про свої амурні походеньки.
 
Нагадаємо, серіал стартував на американському каналі Ен-Бі-О (NBO) у 1998 році й транслювався до 2004 р., його переглянули мільйони глядачів не лише США, а й багатьох країн світу (в тому числі й України).
 
Крім того, він здобув чималу купу нагород, серед яких 7 премій «Еммі», 11 — «Гільдії кіноакторів», 8 — «Золотих глобусів», потрапив у списки найкращих шоу, скажімо журналів Entertainment Weekly і Time, а це свідчить про визнання не лише серед споживачів «мила», а й серйозної телекритики. Також у 2008 і 2010 роках було знято повнометражні фільми-продовження.
 
Історії, описані в однойменній книжці журналістки і письменниці Кендес Бушнелл, так припали до смаку глядачам, що ось уже 8 років вони все ж сподіваються, що авторам серіалу (які підготували сценарій наступного сезону ще минулої осені) вдасться-таки вмовити виконавицю однієї з головних ролей, а саме Саманту Кетролл, продовжити зйомки.
 
Відмову актриси від зйомок, звісно, можна зрозуміти, адже їй уже 62 роки, а в такому віці якось не комільфо зніматися в еротичних сценах.
 
Та ось нещодавно поширилися чутки, що героїню Саманти може зіграти... американська співачка Крістіна Агілера.
 
І хоча «батько» проекту Майкл Патрік Кінг не хоче здаватися і шукає заміну пані Кетролл, проте виконавиця центральної фігури всіх історій про секс у місті — Сара Джессіка Паркер — зізналася, що не може уявити нікого іншого в образі Саманти Джонс (однойменної героїні Кетролл).