В АЛьпах і Карпатах: завершилися зйомки українського фентезі «Тільки Диво»

18.07.2018
В АЛьпах і Карпатах: завершилися зйомки українського фентезі «Тільки Диво»

Головний герой фентезі «Тільки Диво» — Северин.

Завершилися зйомки сімейного фентезі «Тільки Диво». Стрічка створюється компанією Kazka Production за підтримки Державного агентства України з питань кіно, а також Міністерства культури України.
 
Спеціально для зйомок останніх знімальних змін кіногрупа на тиждень виїхала до Франції, на Монблан, у містечко Шамоні.
 
Тут, у природному льодовику, відбуваються пригодницькі сцени з головним героєм фільму-фентезі юнаком Северином, який, подорожуючи зі своїм вірним собакою Сніжкою, несподівано потрапляє до крижаної печери.
 
Левову частку зафільмували у Буковелі, де звели величезну декорацію — казкове містечко «Ніколас Сіті». Півтисячі казкових костюмів, із них 300 ручної роботи, спеціально для фільму створила українська дизайнерка Айна Гассе.
 
Над стрічкою працювали понад шість сотень фа­хівців, серед них — більш як 200 акторів та професійні фігуристи.
 
Зйомки суміжних із натурними зйомками сцен відбувалися у павільйоні. Для роботи над ними команда фільму-фентезі залучала постановників трюків. У подальшому над відзнятим у льодовику матеріалом працюватиме українсько-американська компанія Gloria FX, яка оздобить сцени спец­ефектами.
 
Глядачі дізнаються історію юнака Северина та його сестри Аніки, які задля порятунку хворого батька долають низку випробувань та потрапляють у вир пригод.
 
Події фільму розгортаються у переддень свята Миколая. Головні герої не лише долатимуть труднощі, а й знаходитимуть справжнє кохання та будуватимуть міцну дружбу.
 
У фільмі глядач побачить відомих українських акторів: Сергія Озіряного, Петра Миронова, Євгена Нищука, Анжеліку Савченко, а також молодих акторів-дебютантів — виконавців головних ролей: Георгія Ярмоленка, Марію Герасименко, Марію Тараненко.

Прем’єра картини «Тільки Диво» відбудеться вже цієї зими, пише сайт Держкіно. Прокат заплановано в Україні, США, Канаді та європейських країнах.