Ляшко: «Відбудуємо Острозьку академію — відбудуємо Україну!»

15.06.2018
Ляшко: «Відбудуємо Острозьку академію — відбудуємо Україну!»

Олег Ляшко поспілкувався зі студентами Острозької академії.

Завдяки Олегу Ляшку до 25-річного ювілею з дня відновлення роботи Острозька академія буде з новим навчально-науковим корпусом. 
 
Торік, під час візиту до закладу, політик пообіцяв вибити кошти і слово дотримав. У 2017-му з держбюджету було виділено 15 мільйонів гривень на цей об’єкт, а цього року передбачено ще 60 мільйонів.
 
«Коли минулого разу ректор порушив питання про добудову навчального закладу, я пообіцяв допомогти. Сказав, що зроблю все, щоб Острозька академія була найкращою. За нашої ініціативи було виділено 75 мільйонів гривень на добудову корпусу, щоб студенти мали найкращі умови для навчання, щоб вони стали успішними та прославляли нашу країну. І сьогодні тут будують не просто новий корпус, а майбутнє України!» — наголосив лідер РПЛ.
 
Ректор Острозької академії подякував Олегу Ляшку за допомогу та сказав, що він — єдиний політик, хто відгукнувся на їхнє прохання.
 
«Минулого разу після зустрічі зі студентами Олег Ляшко сказав, що допоможе нашому вишу. Я думав: це була чергова обіцянка. До нас приходили сотні людей з державної влади, багато чого обіцяли, але, вийшовши зі стін Острозької академії, забували про свої обіцянки. Олег Ляшко — це справжній політичний діяч та справжній патріот України. Я такими словами не розкидаюся. Бо він — єдиний, хто допоміг із будівництвом корпусу, і ми йому за це дуже вдячні», — розчулився ректор академії Ігор Пасічник.
 
Олег Ляшко, у свою чергу, додав: так, як він відбудовує Острозьку академію — відбудує і всю країну.
 
«Нам потрібна освічена молодь, сучасна і найкраща освіта. Бо знання і здоров’я — ключове для успіху в сучасному світі. Глибокі й фундаментальні знання дає Острозька академія. Тому ми зробимо все, щоб вона розвивалася, будувалася, а ви мали хороші та гідні умови для навчання. «Той, хто економить на школах, будуватиме тюрми», — казав канцлер Німеччини Бісмарк. Ми повинні будувати дитячі садки, школи і академії», — підсумував Ляшко.