18-річна українка Олена Сподинюк виграла міжнародний конкурс Supermodel International

25.04.2017
18-річна українка Олена Сподинюк виграла міжнародний конкурс Supermodel International

Олена Сподинюк.

Хоча цьогорічна представниця України на престижному конкурсі краси «Міс Всесвіт-2017» 18-річна Олена Сподинюк, яка після анексії Криму переїхала до Києва, і не увійшла до фінальної тринадцятки, але запам’яталася вона багатьом.
 
Особливо національним костюмом вагою 25 кг із розкішним головним убором у вигляді вінка з маків — це фото обійшло інтернет, а кілька зарубіжних видань відзначили його у своїх публікаціях про конкурс.
 
Самій же красуні цей конкурс лише додав снаги.
 
«Пройшов «Міс Всесвіт», емоції переповнювали мене, і я просто не змогла зупинитися! І ось я знову буду представляти Україну на міжнародному конкурсі краси — Supermodel International в Делі 22 квітня!» — написала не так давно вона на своїй сторінці у «Фейсбуці».
 
А в суботу в цій же соцмережі вже організатори конкурсу розмістили фото щасливої Олени разом з іншими фіналістами та лаконічний підпис:
 
«Переможницею конкурсу Supermodel International стала українка».
 
Сам конкурс Supermodel International цього року проходив уже всьоме. У ньому  брали участь 40 дівчат iз різних країн.
 
Разом з Оленою до фіналу вийшли представниці Бразилії, Таїланду, Китаю й Ефіопії.
 
Цього року однією з благодійних місій конкурсу стала ідея боротьби з насильством щодо жінок, тож його учасниці присвятили цій проблемі спеціальний флешмоб.
 
Для самої Олени після цієї перемоги, схоже, почнеться зовсім нове життя. Хоча й так за останній рік воно круто змінилося — після здобуття корони «Міс Україна Всесвіт 2016» вона кинула гандбол (дівчина з 12 років потрапила в молодіжний олімпійський резерв України) і вступила у Київський інститут культури, щоб стати телеведучою.
 
А ще — взялася опановувати мистецтво японського танцю з віялом та захопилася дресируванням двох своїх собак — добермана Бостона і далматинця Найка.
 
Чи буде тепер час на ці захоплення — невідомо, адже перемоги лише додають енергії для підкорення нових вершин. А українська краса — це сила.