Не ракеткою єдиною: тенісиста Роже Федерера журнал GQ назвав найстильнішим чоловіком

23.12.2016
Не ракеткою єдиною: тенісиста Роже Федерера журнал GQ назвав найстильнішим чоловіком

«Не щастить у смерті — пощастить у коханні», — співається у відомій пісні.

Так і у знаменитого швейцарського тенісиста Роже Федерера.

У великому спорті в нього зараз не надто світла смуга — тенісиста переслідують травми, через які він з липня не з’являвся на кортах і в результаті скотився з першого на 16-те місце у світовому рейтингу.

Зате останню битву за звання iкони стилю серед чоловіків у 2016 році, яку традиційно оголошує модний журнал GQ, 35-річний швейцарець виграв блискуче.
 
Із тенісом битву за стиль ріднило те, що голосування проходило за олімпійською системою плей-оф. У фіналі конкурсу Роже Федереру випало з’ясовувати стосунки з відомим британським актором Томом Гіддлстоном, відомим за роллю бога Локі у фільмах Тор та Тор-2. У результаті перемога тенісиста була безперечна — 61% голосів респондентів проти 39% у Тома.
 
Варто зазначити, що по дорозі до фіналу Роже Федереру вдалося обійти таких зірок, як британський співак Малік Зейн, голлівудський актор Райан Рослінг, зірка «Живих мерців» Стівен Ен, репер Каньє Уест та Джарред Лето. А Том Гіддлстон, до речі, в 1/8 фіналу обійшов самого Девіда Бекхема.
 
А взагалі, Роже Федереру гріх нарікати на долю. Попри невдачі, він зі статками в більш як 600 мільйонів доларів посідає 15-те місце у рейтингу найдорожчих спортсменів в історії спорту. Крім суто спортивних гонорарів, він знімався в рекламі багатьох спортивних брендів, від кросівок Nike до автомобілів Mersedes-Benz. Ну а після останньої інформації рейтинги тенісиста лише зростуть. Так що класти ракетку на поличку йому однозначно ще рано.