Житель ОАЕ подав на розлучення, побачивши дружину без косметики

20.10.2016
Пам’ятаєте анекдот про те, як дружина після весілля сходила у ванну, змила макіяж, зняла перуку, відщепила накладні вії, і накладні нігті, а чоловік її побачив — і повісився.
 
Сміх-сміхом, а от житель Об’єднаних Арабських Еміратів після такого реально подав на розлучення.
 
Сталося це, як повідомляє місцева преса, на одному з пляжів курортного містечка Шарджа, куди подружжя приїхало на відпочинок.
 
Жінка, зваблена морем, вирішила покупатися — і в цьому була її фатальна помилка. Бо перед тим, як зайти у воду, вона змила з обличчя макіяж, щоб він не розплився від контакту з водою.
 
Побачивши зміни в зовнішності (судячи з усього — кардинальні), чоловік влаштував їй справжній допит і дізнався, що, крім цього, його благовірна зробила кілька пластичних операцій, має накладні вії і кольорові контактні лінзи.
 
Обдурений у своїх сподіваннях чоловік тут же оголосив про розлучення.
 
Тим більше, що, за мусульманською традицією, це зробити досить просто — достатньо у присутності свідків чотири рази промовити: «Ти мені не дружина».
 
І після цього припинив будь-які контакти з екс-дружиною. Не допомогло навіть втручання психолога, який після такого повороту долі взявся рятувати бідну жінку від депресії та нервового зриву.
 
Ото недарма в мусульманській традиції жінки закривали своє обличчя. Бо найбільше чоловіків у жінках приваблює таки таємниця.