Не там сів

23.08.2016
Ми скаржимося, що наші діти надто багато часу проводять в комп’ютерних іграх, часто плутаючи віртуальну реальність із справжньою. А от британка Емі Тейлор приревнувала чоловіка до іншої, «застукавши» його персонажа в онлайн-грі на дивані поряд з іншим персонажем жіночої статі. Її образа була настільки великою, що жінка подала на розлучення, звинувативши чоловіка у зраді. І жодні запевнення, що це лише гра, не допомогли.
 
Утім підстави для ревнощів у Емі таки були. Принаймні, вона в цьому була свято переконана. Як з’ясувалося, свого часу вона познайомилася із чоловіком теж в інтернеті, й спочатку їхнє кохання розвивалося у віртуальному просторі, а тоді вже перейшло в реальне життя. Але, очевидно, жінка так і не навчилася розрізняти ці дві реальності.
 
Більше того, за словами чоловіка, останнім часом вона взагалі перестала звертати на нього увагу, бо з головою поринула в Second Life (Друге життя) — у гру, де користувачі можуть створювати собі персонажів і керувати ними.
 
Насправді ж місіс Тейлор прискіпливо стежила за чоловіком — щоправда, віртуальним. І вирішила, що те, що дозволено Зевсу, те бикові — зась! Після розлучення вона має намір знову шукати партнера в комп’ютері. Цікаво буде, якщо вона знову випадково натрапить на свого колишнього.