Перестаралася

16.08.2016
Перестаралася

Оксана Григор’єва стала для Мела Гібсона справжнім прокляттям.

Дорого обійшовся двічі «оскароносному» актору Мелу Гібсону його роман із російською піаністкою Оксаною Григор’євою. Як відомо, пара зустрічалася протягом десяти років — харизматичний Гібсон «відбив» пасію в екс-Джеймса Бонда Тімоті Далтона.
 
У 2009-му в пари народилася дочка Люсія — і на цьому ідилія закінчилася. Уже за рік росіянка подала на актора до суду, звинувативши його у домашньому насиллі. Щоб відкараскатися від «коханої», Гібсон пообіцяв їй 15 мільйонів доларів відступних, хоча офіційно їхні стосунки оформлені не були й актор формально ще був у шлюбі з Робін Мур. 
 
Утім шість років судів-пересудів нарешті дали актору можливість зберегти якщо не репутацію, то хоча б гроші. І підстави для цього дала сама Григор’єва.
 
Намагаючись бути більш переконливою в ролі жертви і запроторити актора за ґрати (чи викачати з нього більше грошей), вона під час виступу на радіо використала диктофонний запис, на якому Гібсон кричить на жінку і погрожує їй убивством. Запис моментально розлетівся інтернетом, а кіностудії почали одна за одною відмовляти Гібсону в ролях.
 
Це стало підставою для судового позову вже Гібсона проти Григор’євої. І акторові вдалося довести, що екс-коханка порушила умови досудової угоди, яка забороняла оприлюднювати подібні записи.
 
І суд став на бік актора, зменшивши суму відшкодувань із 15 мільйонів до 250 тисяч доларів (це при тому, що Мел за ці 6 років уже виплатив пасії півмільйона). Більше того — суд заборонив Григор’євій участь у ток-шоу і будь-які контакти зі ЗМІ.
 
Як тут не згадати народну мудрість про те, що мовчання — золото? Як то кажуть — перестаралася.