У Житомирі за 300 тисяч розкопають печери у центрі міста

22.07.2016
5 млрд. гривень
отримає аграрний сектор наступного року, якщо Верховна Рада схвалить концепцію його реформування, заявив міністр аграрної політики і продовольства України Тарас Кутовий. Допомогу отримуватимуть у першу чергу малі та середні виробники сільськогосподарської продукції.
 
1 млрд. гривень
виділять для підтримки вугледобувних підприємств, пообіцяв глава Міненерго Ігор Насалик. Також міністр погодився з ініціативою про створення міжвідомчої робочої групи для розгляду проблемних питань роботи вугільної галузі, в яку будуть включені в обов’язковому порядку представники галузевих профспілок.
 
139 млн. гривень
потрібно «Київпастрансу» на ремонт і реконструкцію трамвайних колій від вул. Гната Юри до ПАТ «Кисневий завод» по вул. Володимира Покотила, вул. Кольцова, вул. Симиренка та пров. Відрадному. Роботи планують завершити до кінця 2018 року.
 
Понад 116 млн. гривень
виділить «Київенерго» на постачання лічильників теплової енергії, повідомляється у «Віснику державних закупівель». Зокрема, до жовтня поставлять 4 850 лічильників різних видів.
 
100 млн. євро 
виділить для України Європейський Союз як цільову фінансову підтримку, яка піде на зарплати державним службовцям. Програму спрямовано на боротьбу з корупцією шляхом значного підвищення зарплат чиновникам, заявив президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер.
 
3 млн. гривень
виділили в Полтавській ОДА для усунення наслідків буревію, що пошкодив дахи будинків у шести районах i знеструмив 15 населених пунктів, та повені в Чорнухинському, Лубенському та Глобинському районах, повідомив заступник голови ОДА Роман Товстий. 
 
2,5 млн. євро
витратив порт Маріуполя на закупівлю зернового навантажувача, номінальна продуктивність якого становить 1 тис. тонн на годину, в німецької компанії Neuero Industrietechnik fur Furderanlagen GmbH, повідомляє «Вісник державних закупівель».
 
300 тис. гривень
виділили з бюджету Житомира на розкопки печер у центрі міста, розповів мер Сергій Сухомлин. Розкопки проводитимуть біля Подільської церкви і біля «пам’ятника безгосподарності» — фундаменту Музею природи.
 
143 км колії
«оздоровили» одеські залізничники за шiсть місяців цього року різними видами ремонту, що дозволило збільшити швидкість руху поїздів. Наймасштабнішi роботи з реконструкції колій проводили на перегоні Пантаївка — Користівка.
 
За 17 євро
українці літатимуть у Німеччину з осені цього року. Лоукост Wizz Air відкриває рейси з 31 жовтня і 1 листопада двічі на тиждень по понеділках і п’ятницях — у Ганновер, а також по вівторках і суботах — до Вроцлава. Мінімальна вартість квитка в Польщу в деякі дні взагалі 239 грн. (менше 9 євро).