Джастін Тімберлейк та Джессіка Білл мріють про донечку «з пробірки»

22.07.2016
Джастін Тімберлейк та Джессіка Білл мріють про донечку «з пробірки»

Джастін Тімберлейк.

Зірковий бебі-бум, який, схоже, охопив Америку, докотився і до ще однієї пари — відомого співака, екс-коханого Брітні Спірз, Джастіна Тімберлейка та його дружини Джессіки Білл.
 
Притому, що в них уже є син Сайлас, якому у квітні виповнився рік, Джастін і Джессіка мріють ще й про донечку. А для того, щоб «не промахнутися», звернулися по допомогу до лос-анджелеського медичного центру штучного запліднення. 
 
Як повідомляють таблоїди, посилаючись на свої «джерела», протягом року Джессіка намагалася завагітніти сама, однак у неї нічого не вийшло. І аналізи підтвердили припущення, що з цим у пари не все так просто.
 
Тому пара вже дала згоду на процедуру ЕКО (екстракорпорального запліднення). «Ідея вдруге стати батьком буквально не дає Джастіну спокою.
 
Він упевнений, що поява на світ донечки стане тією подією, яка зробить їхню родину ще міцнішою і щасливішою», — цитує видання слова «друга родини».
 
Утім діти — це завжди радість, особливо коли не доводиться турбуватися за фінансове забезпечення їхнього майбутнього. А мільйони Тімберлейка дають можливість народити й виховати не одну дитину. Було б бажання і здоров’я.