Наречений для Піппи

20.07.2016
Наречений для Піппи

Усі пам’ятають, як на весіллі британського принца Вільяма та його обраниці Кейт Міддлтон не менший фурор за наречену справила її молодша сестра Філіпа, яку в родині всі називають Піппою. Уже тоді багато хто з холостяків накинув оком на вродливу дівчину і мріяв невдовзі повести її під вінець. Однак знадобилося п’ять років, щоб Піппа почула освідчення і відповіла згодою.
 
Щасливцем, як повідомляє видання Hello Magazinene, став один із клерків інвестиційного фонду Джеймс Меттьюз. Пара познайомилася і почала зустрічатися ще в 2012 році, однак невдовзі закохані розійшлися і три роки у Піппи був роман із банкіром Ніком Джексоном. Очевидно весь цей час Меттьюз не втрачав надії повернути кохану і, щойно йому випав шанс, скористався ним.
 
Більше того: перед тим, як попросити руку і серце в Піппи, він заручився підтримкою її батька. А після цього, під час романтичної поїздки в Озерний край, відкрився і перед коханою.
Як стверджує видання, освідчення стало для 32-річної Філіпи повною несподіванкою, але вона відповіла згодою. Ця звістка викликала бурю захоплення у всіх членів родини. «Майк і Керол дуже щасливі. Їм подобається Джеймс, і вони впевнені, що він зробить Піппу щасливою», — цитує видання слова друга родини Міддлтонів.
 
Готуються до весілля Піппи і герцог та герцогиня Кембриджські. Бо хто краще допоможе підготуватися до такої важливої церемонії, як не рідна сестра? До того ж позитивний досвід і в організації весілля, і в подружньому житті у Кейт уже є. Свідченням цього є двійко дітей та незмінно високий рейтинг симпатій британців до королівської родини. Так що Філіпі є на кого рівнятися.