Слідами Леголаса

31.05.2016
Слідами Леголаса

Ешлі Джадд.

Несподіваний візит на Донбас зірки «Піратів Карибського моря» і «Володаря перснів» Орландо Блума мав досить несподівані наслідки. Відверті розмови Орландо з краматорськими школярами, які з’явилися в iнтернеті, настільки шокувати й розчулили голлівудських небожителів, що вони вирішили на власні очі подивитися, що ж відбувається на Донбасі.
Тож повідомлення про те, що Краматорськ відвідала зірка фільмів «Улюбленець», «Фріда» і «Дивергент» Ешлі Джадд, уже ніхто не сприйняв як фейк. Утім і цього разу головним джерелом інформації стали соцмережі, де краматорці виклали селфі з акторкою та відповідними коментарями. «Вона дуже кльова, ходить босоніж скрізь, не тільки по землі, а й по умовно чистій підлозі всередині приміщень, легко погоджується на cелфі з усіма і на спілкування. Повна відсутність пафосу, їла, сидячи по-турецьки, на землі, в одному з дворів Краматорська, посміхаючись людям, які проходили повз, і вітаючись «Привіт, я Ешлі», — написала адміністратор краматорського арт-кафе «Фієста» (до речі, того самого, де обідав і Орландо Блум) Наталя Каракутс.
Ешлі Джадд пробула в Краматорську три дні і навіть дала майстер-клас із йоги просто на вулиці. Актриса два місяці тому стала Послом доброї волі ООН і це один із перших її візитів у рамках цієї місії. Хоча офіційних коментарів ні з її боку, ні з боку ООН поки що не було.
Очевидно, що це далеко не останній «зірковий» візит на Донбас. Схоже, Орландо Блум започаткував у Голлівуді «моду на Донбас» — днями ще один Посол доброї волі, претендент на культову роль наступного Джеймса Бонда британський актор Том Хіддлстон закликав усіх небайдужих приєднатися до кампанії з підтримки дітей, змушених перервати навчання через воєнні дії. А там, дивись, і Анджеліну Джолі дочекаємося.