НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Нагірному Карабаху знову стріляють

У Нагірному Карабаху знову стріляють

Після 22 років затишшя в Нагірному Карабаху в ніч на суботу знову почалися бойові дії, в яких загинули щонайменше 33 особи. Ця ескалація вважається найкривавішою з 1994 року, відколи діє припинення вогню між Вірменією та Азербайджаном. Вірменська сторона звинувачує азербайджанську в початку бойових дій.

«Зайчики» схуднуть

«Зайчики» схуднуть

З 1 квітня, за три місяці до деномінації білоруської валюти, міністерство торгівлі цієї країни видало розпорядження, щоб у білоруських магазинах та ресторанах виставлялися цінники як у старих, так і нових білоруських рублях. Завдяки цьому мешканці мають призвичаїтися до нового масштабу цін. Відтак білоруси з 1 липня перестануть бути «мільйонерами», бо деномінація буде здійснена у 10 тисяч разів.

Не лише словом Божим

Не лише словом Божим

Пожертви для українців, які постраждали внаслідок російсько-українського конфлікту на сході України, збиратимуть 24 квітня в усіх католицьких храмах Європи. Папа Франциск оголосив про це в неділю Божого Милосердя наприкінці меси на площі Святого Петра в Римі. Зібрані кошти спрямовуватимуть перш за все переміщеним особам, які через конфлікт на сході країни полишили свої домівки.

Всі статті рубрики