Спроба номер два

22.01.2016
Спроба номер два

Майлі Сайрус.

Для того щоб зрозуміти, наскільки тобі щось дороге, треба його втратити. Схоже, це зрозуміли 23-річна епатажна американська співачка Майлі Сайрус та 25-річний австралійський актор Ліам Хемсворт. Вони познайомилися ще в 2009 році і три роки зустрічалися, а тоді оголосили про заручини. Втім до весілля справа так і не дійшла, і через рік пара розійшлася.

Однак почуття, очевидно, таки залишилися, бо через два роки колишніх наречених знову почали заставати разом, причому в досить пікантних ситуаціях. «Я бачу Майлі Сайрус і Ліама Хемсворта, і вони цілуються», — написала в «Інстаграм» одна з їхніх прихильниць, яка засікла парочку на одному з музичних фестивалів. Також стало відомо, що Майлі та Ліам разом із родиною актора зустріли в Австралії і Різдво, і Новий рік. А зовсім недавно пара відвідала одну з вечірок, присвячених церемонії «Золотий глобус». Друзі співачки поділилися з журналістами, що Майлі давно не проти стати таки місіс Хемсворт, і навіть натякають, що навесні може відбутися весілля. Принаймні наречена дуже-дуже цього хоче. Самі ж закохані свої стосунки поки не афішують — чи то досі не впевнені у своїх почуттях, чи бояться наврочити.

Найбільше переймається цим возз’єднанням син знаменитого Арнольда Шварценеггера, який сам упадав за Майлі, однак так і не зміг завоювати серце епатажної красуні. Свого часу його мама, Марія Шрайвер, яка була категорично проти цих стосунків, навіть погрожувала залишити Патріка без копійки — а на його рахунку, доступ до якого він отримає в день свого 25-річчя, уже лежить близько 50 мільйонів доларів. Щоправда, сам Залізний Арні, після знайомства з Майлі, назвав її фантастичною дівчиною. Незважаючи на це, у квітні минулого року співачка сказала Патріку «прощавай». Офіційна причина — фото Патріка з іншою дівчиною, з якою його підловили папараці (хоча Шварценеггер-молодший клявся-божився, що це просто його давня подруга). Однак, схоже, Майлі просто так і не змогла забути свого першого.