Красиве весілля красивих людей

25.11.2015
Красиве весілля красивих людей

Софія Вергара та Джо Манганьєлло.

Цю подію вже охрестили «народженням найкрасивішого подружжя Голлівуду». Йдеться про весілля, яке минулими вихідними зіграли Софія Вергара та Джо Манганьєлло — актори, що й справді регулярно очолюють рейтинги, відповідно, найсексуальніших жінок та найкрасивіших чоловіків «фабрики мрій».

Як повідомляють таблоїди, церемонія відбулася в Палм-Біч, штат Флорида. Задля такої нагоди молодята повністю зняли великий п’ятизірковий готель. Ще б пак, адже гостей зібралося понад 400 душ! Серед них — актори серіалів «Американська сімейка» (в якому грає Вергара) та «Справжня кров» (що зробив зіркою Манганьєлло), подруга й партнерка Софії по комедії «Красуні-втікачки» Різ Уїзерспун та багато інших знаменитостей.

«Наше весілля буде неймовірним і трохи шаленим. Ми намагалися обмежитися скромною церемонією і скласти невеликий список гостей, але це виявилося нереально», — зізнавалася раніше Вергара.

Для 38-річного Манганьєлло це перший офіційний шлюб, а от 43-річна Софія з 1991-го до 1993 року була заміжня за Джо Гонсалесом, від якого має 23-річного сина. Саме він і вів до вівтаря щасливу наречену в розкішній сукні від Zuhair Murad Couture.

Джо закохався у Софію ще до знайомства з нею, і розповів про це в якомусь зі своїх інтерв’ю. Вергара про це дізналася, і коли вони зрештою перетнулися на якійсь вечірці, заінтригована красуня перепитала, чи це правда. І геть розтанула, коли чоловік розповів, як мріяв про цю зустріч. Пара почала зустрічатися, а торік на Різдво Манганьєло зробив коханій пропозицію.