Самотня мама

04.08.2015
Самотня мама

Шарліз Терон.

Наступної п’ятниці, 7 серпня, одна з найкрасивіших зірок Голлівуду Шарліз Терон відзначатиме 40-річчя. Іще кілька днів тому здавалося, що цей день буде для неї дуже сумним. Адже нещодавно «оскароносиця» розійшлася з чоловіком, у якого не на жарт закохалася — двічі лауреатом «Оскара» Шоном Пенном.

Байдуже, що цю пару багато хто називав «Красунею і Чудовиськом», передрікаючи їй недовге майбутнє разом. Струнка, довгонога білявка Шарліз аж сяяла, коли поряд із нею був Шон — відверто кажучи, далеко не красень, до того ж старший за подругу більш ніж на 14 років. Це не кажучи вже про його імідж скандаліста і пияка, який у стані афекту міг жінці й по вуху заїхати. Принаймні під час шлюбу з Мадонною наприкінці 1980-х таке траплялося неодноразово. Наступна дружина, зірка «Санта-Барбари» і «Карткового будиночка» Робін Райт, нібито зуміла вгамувати шалений характер Пенна. Їхній шлюб тривав майже 19 років, але зрештою все ж розпався — вдача «Чудовиська» знову себе проявила. І раптом — такий несподіваний роман із Терон...

Незважаючи на те, що разом вони протрималися всього півтора року, стосунки здавалися дуже серйозними. Пара офіційно заручилася, і Шон навіть почав процедуру всиновлення прийомного сина Шарліз, трирічного Джексона (чи встиг він її завершити — невідомо).

Але під час минулого Каннського фестивалю між закоханими пробігла чорна кицька, і наприкінці червня стало відомо, що вони розійшлися з ініціативи Терон. Що саме стало причиною розриву — обоє не коментують.

Відтоді Шарліз ходила, як у воду опущена. Та нарешті й у неї з’явився привід для радощів: днями актриса вдруге стала мамою, вдочеривши темношкіру, як і Джексон, дівчинку, яку назвала Огест (англійською — Серпень). І хоча вони з Пенном разом готувалися стати батьками цій дитині, все ж Терон знову щаслива. Адже отримала найкращий подарунок на день народження...