Європейські «тропіки»

Європейські «тропіки»

Літня спека виснажує майже всю Європу. Найвищі температури — на півдні континенту, але не лише традиційно в Італії, а й на Балканах, де температура повітря сягає +40 за Цельсієм. У сербському Белграді ртутний стовпчик минулої неділі показував +39.

Робота є — працівників немає

Робота є — працівників немає

Cтатистичне управління Великої Британії повідомляє, що вперше за останні два роки у країні почав зростати рівень безробіття. Парадокс у тому, що роботодавці надалі мають серйозні труднощі з пошуками персоналу на вакантні робочі місця.

Кредит для виплати кредиту

Кредит для виплати кредиту

Із понеділка у Греції, після трьох тижнів вимушених «канікул», спричинених борговою кризою, знову відновили роботу банки. Нагадаємо, грецький уряд закрив банківські установи 28 червня — після того як переговори Афін із міжнародними кредиторами зайшли у глухий кут, а Європейський центробанк вирішив не збільшувати екстрену фінансову допомогу Банку Греції.

Юна вбивця

Юна вбивця

Щонайменше 27 людей загинули і більше сотні отримали поранення в результаті теракту в турецькому місті Суруч, що на кордоні з Сирією. Як повідомляє турецький телеканал NTV із посиланням на місцеве міністерство внутрішніх справ, не виключено, що кількість жертв зростатиме, адже деякі з поранених перебувають у дуже важкому стані.

Всі статті рубрики