Поети у шкарпетках

21.07.2015
Поети у шкарпетках

Ріанна у панчохах власного дизайну.

Невтомна барбадоська співачка Ріанна й миті не може спокійно всидіти на місці. Як той енерджайзер, вона прагне постійно чимось займатися, причому бажано кількома справами одразу — не лише записувати пісні й виступати з концертами, а і випускати власну лінію одягу, розробляти дизайн для татуювань тощо. На початку липня стало відомо, що поп-діва побила професійний рекорд — її пісні, записані в цифровому форматі, були офіційно скачані (куплені) на платних музичних серверах США понад 100 мільйонів разів!

І ось уже в зірки нова ідея — співпраця з брендом панчішних виробів Stance. Як повідомляє E! Online, Ріанна випускає лімітовану колекцію — панчіх, гольфів та шкарпеток. Вироби, переважно бавовняні, прикрашатимуть принти у вигляді газетних шпальт і кадрів з кінофільмів у трьох кольорах — білому, чорному й червоному. Окрім того, на панчохах з’явиться прізвище Ріанни — Фенті та псевдонім, який вона використовує у соціальній фотомережі «Інстаграм» — Bad Gal. Називатиметься колекція оригінально — Poets and Punks, тобто «Поети і панки».

У продаж «зіркові» шкарпетки-гольфи, яких загалом буде 18 видів, надійдуть у листопаді. Середня вартість пари становитиме близько 30 доларів.